Missie & visie

Home » Over onze school » Missie & visie

Missie School Oost

Wij willen kinderen allerlei kansen bieden, waarbij we uitgaan van hun eigen talenten. We leren ze zich te ontwikkelen tot creatieve, zelfstandige en verantwoordelijke medemensen. We halen het meest bijzondere in uw kind naar boven. Aan het eind van de basisschool zijn ze wereldwijs en klaar voor de uitdagingen van de toekomst.

Een goede sfeer

Een goede sfeer op school is belangrijk. In een goede sfeer kunnen kinderen, maar ook leerkrachten optimaal werken, zodat elke individuele leerling op zijn/haar niveau het best mogelijke resultaat boekt. Een goede samenwerking gebaseerd op respect en vertrouwen in elkaar is daarvoor de basis. Onze school kenmerkt zich door een goede sfeer in alle geledingen. Na een intake horen we vaak terug dat werkelijk voelbaar is dat er een bijzondere sfeer heerst. Ouders voelen direct de openheid die er is naar elkaar.