Wat maakt ons bijzonder

Home » Wat maakt ons bijzonder?

Wat maakt ons bijzonder?

Als school willen we absoluut het beste uit ieder kind naar boven halen. Maar wat is dan jouw talent? Hoe leer je dat bij jezelf te zien? En net zo belangrijk; hoe zie je iemand anders zijn of haar talent? Dat willen wij onze leerlingen meegeven.

Zo hebben wij naast onze reguliere vakken ook aandacht voor expressieve vorming.
Iedere groep 1-2 voert in het schooljaar een musical op.
Ook de groepen 4 en de groepen 8. Voor de kinderen in groep 5,6 en 7 is er een auditie ronde. Zij mogen zich vrijwillig opgeven om daarna met een gemêleerde groep naar de Kerstmusical toe te werken.

Gedurende dit schooljaar zal onze Klusklas ook vorm gaan krijgen. Wij vinden het heel erg waardevol om ieder kind in zijn of haar kracht te kunnen zetten. En juist die kinderen die enorme aanleg hebben voor technische vakken en creatieve zaken komen in de Klusklas nog beter tot hun recht.