Dé Biologie+ School

Home » Wat maakt ons bijzonder? » Dé Biologie+ School

Dé Biologie+ School

Wij zijn de enige natuurschool van heel West-Brabant. Vanuit onze groene visie streven wij naar het creëren van zelfbewuste en op de omgeving gerichte kinderen. Wij nodigen nu graag uit voor een vrijblijvende intake, zodat u zelf kunt zien hoe wij dit hebben vormgegeven. U zult versteld staan van onze prachtige schoolomgeving.

Schitterende schooltuin

Wij hebben op onze school een schitterende schooltuin met veel verschillende biotopen. Deze biotopen worden zoveel mogelijk ingezet om de lessen aantrekkelijk te maken.

Kinderen hebben regelmatig buiten les, leren alles over de natuur vanuit de praktijk.
Ook techniek, creatieve expressie en leren koken met alles wat de kinderen zelf kweken in de diverse moestuinen hoort bij onze school.

Via onderstaande link kunt u zien dat wij ook bewust duurzaam zijn met en in onze bijzonder groene omgeving.

Komt u gerust eens een kijkje nemen.